Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe çerdhe. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Yl...

Botuar me 09/10/2018

KOPSHTI "FILLIMI I DIJES " Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht. Te kete arsimin e duhur bachelor dhe parashkollore. Me eksperience pune 3 vjecare, Adresa: Rruga Ndoc Deda, Njesia administrative Paskuqan .Orari i tel. pas ores 14:00

Botuar me 17/10/2018

KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

Per grup moshen 3 deri 4 vjeç. Te kete arsimin perkates, Tiranë, Adresa: Rr. “Ali Shefqeti”, Shkoze, prane ish Uzines Traktori

Botuar me 13/10/2018

KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

Per parashkollor, Tiranë, Adresa: Rr. “Aleksander Moisiu”. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar me 11/10/2018

Shkolla Viktor Hygo Kërkon të punësojë Mesuese

Per Ciklin Fillor. Te interesuarit te kontaktojne nr nr. telefonit ose te nisin CV e tyre ne adresen e e-mailit ose te telefonojne ne nr.

Botuar me 11/10/2018

KANCELARI Kërkon të punësojë Pergjegjese

/ SHITESE. Puna me orar te plote. Te mos jene ne marredhenie shkolle. Mosha 20 - 35 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Barrikadave".

Botuar me 10/10/2018

KANCELARI Kërkon të punësojë Shitese

Puna me orar te plote. Te mos jene ne marredhenie shkolle. Mosha 20 - 35 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Barrikadave".

Botuar me 10/10/2018

Shkolle Private Kërkon të punësojë Roje

Me eksperience pune , per turnine dyte ose trete , mosha 30 deri ne 50 vjec, Tiranë, Adresa: Rruga : Medar Shtylla, prane Stadiumit Dinamo

Botuar me 09/10/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Ndihmes kamariere

/ Pastruese. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar me 09/10/2018

KOPESHTI ANNA’S Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe çerdhe. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. “Karaman Ylli”, prane TV Klan

Botuar me 09/10/2018