Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kopesht privat, kuzhiniere
Përshkrim

Te jete te kualifikuar dhe te komunikueshme, Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Ferrarit


Botuar më 22/07/2019

Telefon