Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Edukatore

Kopesht Privat

Kriteret

Me eksperience pune.
Te kete diplomen perkatese per parashkollor. Te jete serioze dhe korrekte ne pune. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen:

Kontakte

Prane Medreses
altv2@yahoo.com
Email

Botuar më 11/09/2019