Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kopesht privat, edukatore
Përshkrim

Edukatore per Parashkollor - Infermiere ose Edukatore per Çerdhe. Te jene te kualifikuara dhe te komunikueshme, Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Ferrarit


Botuar më 22/07/2019

Telefon