Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOPSHTI BUZEQESHJA JONE Kërkon të punësojë Mesuese

Per parashkollore, me ose pa eksperience pune, Adresa: Ali demi, Rruga Kristaq Capo

Botuar me 12/11/2018

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Punonjese sociale

Personale per femije (mbeshtetese). Te kete mbaruar per Psikologji. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar me 12/11/2018

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Ndihmese

Edukatore. Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar me 12/11/2018

MaXwell 2 Çerdhe & Kopesht Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune. Mosha deri 45 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Adresa: Prane Sheratonit, pallati i pastiçeri Venecias

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Gazetare

Kerkohet sa me shpejt nje gazetare per nje program te perditshem televiziv. Te interesuarit duhet te kene perfunduar studimet e larta, te kene njohuri te gjuhes angleze dhe italiane si dhe pasionin per profesionin. Eksperienca ne televizion eshte nje avantazh me shume. Paga e kenaqshme.Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne

Botuar me 11/11/2018

Kopshti Ledion Kërkon të punësojë Edukatore

Per cerdhe (infermieri), Adresa: Rruga Tre Deshmoret, perball me Alpet, Yzberisht

Botuar me 09/11/2018

Kopesht privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete mbaruar arsimin e larte per parashkollore ose Cikel te ulet. Me eksperience pune. Mosha 24-35 vjec, Tiranë, Adresa: Rr."3 Deshmoret", Yzberisht

Botuar me 09/11/2018

SHKOLLA 9 VJECARE DRITA E DIJES & GJIMNAZI GUINNESS Kërkon të punësojë Shofer

Furgoni per transportin e femijeve. Te zoteroje patente D, CAP, Karte Identiteti. Kriteret: Pervoje, te jete i kujdesshem me femijet, pergjegjesi. Orari Pritjes cdo dite 14.00-16.00, Adresa: Rruga Margarita Tutulani, vila 3-kateshe, prane kompleksit Dinamo, Tirane e re

Botuar me 09/11/2018

Çerdhe & Kopesht Privat Kërkon të punësojë Pastruese

Vetem per çerdhen. Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni".

Botuar me 06/11/2018

Kopshti Lulebore Kërkon të punësojë Edukatore

Me arsim parashkollor. Kushte te shkelqyera pune. Pagese e kenaqshme, Adresa: Prane Shkolles Bajram Curri

Botuar me 05/11/2018