Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete diplome parashkollori. Me eksperience pune. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Shkolla e Bashkuar

Botuar më 22/07/2019

KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

PER KOPESHT Me arsimin te larte, Adresa: Rr."Bilal Golemi", Nd 9 Prane Kompleksit Dinamo , Prane Kullave Hawai

Botuar më 22/07/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Edukatore per Parashkollor - Infermiere ose Edukatore per Çerdhe. Te jene te kualifikuara dhe te komunikueshme, Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Ferrarit

Botuar më 22/07/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Te jete te kualifikuar dhe te komunikueshme, Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Ferrarit

Botuar më 22/07/2019

SHKOLLA 12 VJEÇARE PRIVATE “UDHA E SHKRONJAVE” Kërkon të punësojë Mesues

Per lendet: anglisht, gjermanisht, matematikë, fizikë, biologji, kimi, gjuhë shqipe, histori, gjeografi, muzikë, vizatim,kompjuter. Kriteret e punësimit: mesatare e lartë e shkollës së lartë, si edhe njohuri të mira të gjuhës angleze.Të interesuarit të postojnë në dy adresat e email këto dokumente: a. Curriculum Vitae b. Diplomë c. Listë notash ne E mail: sekretaria@udhaeshkronjave.edu.al / info@udhaeshkronjave.edu.al

Botuar më 21/07/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete arsim parashkollor, Tiranë, Adresa: Prane kompleksit Dinamo rruga bilal golemi

Botuar më 19/07/2019

Besart Galeri Kërkon të punësojë Shitese

/Punonjese per nje galeri pikturash. Te jete e komunikueshme dhe korrekte. Mosha 20-40 vjeç, Tiranë, Adresa: Kryqezimi i 21 Dhjetorit, rruga Kavajes, ne krahe te kolegjit Turk

Botuar më 17/07/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete arsimin perkates. Me ekperience pune, Adresa: Stacioni i trenit, perballe me Posten Shqipetare

Botuar më 16/07/2019

SHKOLLA VIKTOR HYGO Kërkon të punësojë Mesuese

Per lenden e Kimise.Te interesuarit te dergojne nje CV ne adresen

Botuar më 16/07/2019

SHKOLLA VIKTOR HYGO Kërkon të punësojë Mesuese

Per lenden e FizikesTe interesuarit te dergojne nje CV ne adresen

Botuar më 16/07/2019