Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohet Shitese

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kerkohet, shitese
Përshkrim

Me eksperience pune ne Promocionin e Librit ne QTU- vetem turni i paradites dhe TEG puna me dy turne. Perfsonat e interesuar nuk duhet te kene angazhime ne shkolle. Te interesuarit te kontaktojne ne


Botuar më 15/04/2019

Telefon