Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KOPESHTI "MIUSHI MIKI" Kërkon të punësojë Edukatore

Me eksperience pune. Te kete mbaruar arsimin e larte per parashkollor. Ofrohet pagese shume e kenaqshme, Adresa: Prane stacionit te Teleferikut

Botuar më 26/08/2019

KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë Edukatore

Per Kopesht dhe çerdhe! Me eksperience pune.Paga shume e kenaqshme, Adresa: 1. Laprake; Liqeni Thate; Stacioni trenit

Botuar më 26/08/2019

KOPSHTI JOPUBLIK "MIQTE E BOREBARDHES” Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete arsimin perkates. Page e kaneqshme + siguracion. I licensuar nga MASR, Adresa: Unaza e re, prane Astirit

Botuar më 25/08/2019

KOPESHTI "BAMBI" Kërkon të punësojë Edukatore

(per kopesht) Te kete eksperience pune. Te jete e kualifikuar me arsimin perkates, Tiranë, Adresa: kthesa e Kamzes, afer Hygeia, pall. Verdhe, tek kompleksi malajzian

Botuar më 23/08/2019

Kopesht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Te kete diplomen perkatese per parashkollor. Te jete serioze dhe korrekte ne pune. Te interesuarat te dergojne CV ne adresen:, Adresa: Prane Medreses

Botuar më 22/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Drejtuese didaktike

Me arsim edukim parashkollor dhe te kete 5 vjet me libreze pune, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Edukatore

Me arsim parashkollor, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopsht Privat Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Artan Lenja", godina 33m, prane UKT-se

Botuar më 21/08/2019

Kopeshti 4 Stinet Kërkon të punësojë Edukatore

Per kopesht dhe cerdhe. Me arsimin perkates ose per infermieri. Me pervoje pune. Page te kenaqshme + siguracione. Te interesuarat te telefonojne ne nr. e meposhtem per te realizuar nje interviste, Adresa: Rr "Myslym Shyri", 200 m nga Unaza, perballe bar "Rio"

Botuar më 20/08/2019

KOPSHTI "TOPO XHIXHO" Kërkon të punësojë Edukatore

Kopshti/cerdhe, me arsimin perkates, mosha 25-45 vjeç, me eksperience pune. Te interesuarat per intervist mund te kontaktojne ne nr.e telefonit., Adresa: Perballe Supermarketit KMY, ne Laprake

Botuar më 20/08/2019