Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Kerkohet Edukatore

Përshkrim

Per çerdhe dhe kopesht me arsim psikologji ose sociologji dhe arsim parashkollor. Te interesuarit te dergojne CV ne: kopeshtihappykids@gmail.com, Adresa: Rr. “Jordan Misja”, vila 66

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Shkolla dhe shërbime shkollore
Kerkohet, edukatore

Botuar më 13/06/2018

Telefon