Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMESE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1&2 Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Edukatore Çerdhe/Kopesht, kushte shume te mira pune, dergoni cv ne whatsapp ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

NDIHMESE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1 & 2 Kerkon te zgjeroje stafin

Paga: E kenaqshme |

Edukatore per kopesht, te interesuarat te dergojne cv ne whatsapp ne nr e telefonit ose ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

EDUKATORE Kopesht Bo&Ro Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni". Rr. “Kokonozeve”

Botuar më 25/09/2021
Ofrohet page e kenaqshme

EDUKATORE PER CERDHE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1&2 Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Edukatore Çerdhe/Kopesht, kushte shume te mira pune, dergoni cv ne whatsapp ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

MESUESE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1 & 2 Kerkon te zgjeroje stafin

Paga: E kenaqshme |

Parashkollori per after school, te interesuarat te dergojne cv ne whatsapp ne nr e telefonit ose ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

MESUESE E GJUHES ANGLEZE Njoftime pune - Kopeshti MaxWell 1&2 Kerkon te zgjeroje stafin

Paga: E kenaqshme |

Per kopesht, te interesuarat te dergojne cv ne whatsapp ne nr e telefonit ose ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

MESUESE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1 & 2 Kerkon te zgjeroje stafin

Paga: E kenaqshme |

Parashkollori ( per kopesht), me eksperience pune, te interesuarat te dergojne cv ne whatsapp ne nr e telefonit ose ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune - Kopshti MaxWell 1 & 2 Kerkon te zgjeroje stafin

Paga: E kenaqshme |

Per kopesht, me eksperience pune, te interesuarat te dergojne cv ne whatsapp ne nr e telefonit ose ne adresen e emailit, Tiranë

Botuar më 25/09/2021
E kenaqshme

EDUKATORE Oferte pune nga Kopshti Privat Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

E cila merret me femijet 2-3 vjec, Adresa: Prane Kopeshtit Zoologjik, Tiranë

Botuar më 24/09/2021
e kenaqshme

EDUKATORE Njoftime pune Kopeshti Rreze Dielli Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune |

Te kete eksperience pune (2 punonjese). Preferohet te kete mbaruar profilin Parashkollor, Adresa: Paskuqan 1, rruga Unaze e Madhe, ne fund te Bulevardit te ri

Botuar më 24/09/2021
Ofrohen paga dhe kushte shume te mira pune
)