Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MESUESE Maxwell 1 dhe 2 kopesht & cerdhe Kerkon te zgjeroje staf

Paga: e kenaqshme |

Te ciklit fillor, pas shkolle, (After school), me eksperience pune, te interesuart te dergojne cv, dhe te paraqiten nga e hena ne te premte 10.00-12.00, Adresa: Prane Venezia, perball Juvenilja Castello

Botuar më 10/08/2020
e kenaqshme

MESUESE Maxwell 1 dhe 2 kopesht & cerdhe Kerkon te zgjeroje staf

Paga: e kenaqshme |

Per parashkollor, me eksperience pune, te interesuart te dergojne cv, dhe te paraqiten nga e hena ne te premte 10.00-12.00, Adresa: Prane Venezia, perball Juvenilja Castello

Botuar më 10/08/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Maxwell 1 dhe 2 kopesht & cerdhe Kerkon te zgjeroje staf

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuart te dergojne cv, dhe te paraqiten nga e hena ne te premte 10.00-12.00, Adresa: Prane Venezia, perball Juvenilja Castello

Botuar më 10/08/2020
e kenaqshme

NDIHMESE Maxwell 1 dhe 2 kopesht & cerdhe Kerkon te zgjeroje staf

Paga: e kenaqshme |

EDUKATORE, te interesuart te dergojne cv, dhe te paraqiten nga e hena ne te premte 10.00-12.00, Adresa: Prane Venezia, perball Juvenilja Castello

Botuar më 10/08/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti The Future Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Kopshti per cikel parashkollor, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko"

Botuar më 07/08/2020
e kenaqshme+sigurime

EDUKATORE Kopesht Privat Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me arsim te larte Te kete minimalisht 3 vjet eksperience pune . Te interesuarat te kene me vehte diplomen. Lutemi dergoni CV ne: d_bidaj@yahoo.com, Adresa: Rr. “Myrteza Topi”

Botuar më 07/08/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti Ledion Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per Cerdhe. Te kete eksperience pune, per parashkollor. me eksperience pune, Adresa: Rruga Tre Deshmoret, perball me Anel, Yzberisht

Botuar më 04/08/2020
e kenaqshme
)