Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

EDUKATORE KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me arsim parashkollor, me eksperience pune

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Kopshti The Future Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per parashkollore ose cikel i ulet, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko"

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme

SANITARE Kopshti The Future Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko"

Botuar më 21/01/2020
e kenaqshme

EDUKATORE Kopeshti "BOREBARDHA 2" Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Per Parashkollor. Te kete arsimin perkates per parashkollor. Te jete e kualifikuar, e komunikueshme dhe e dashur me femijet, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", prane Ferrarit

Botuar më 20/01/2020
shume e kenaqshme

MESUESE Kopeshti Lepurushet Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Per ciklin parashkollor., me eksperienc pune, kushte te mira pune, te nteresuarat te kontaktojne ne numrin te lefonit, Adresa: Rr. Ndre Mjeda, qendra Kristal 3

Botuar më 20/01/2020
Page e kenaqshme

EDUKATORE KOPSHTI ALTEO Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per cerdhe ose kopesht, te kete perfunduar arsimin e larte per parashkollore ose infermieri, Adresa: Ne qender te Kamzes. Dergoni sms ne whap ne:

Botuar më 17/01/2020
e kenaqshme
)