Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KUZHINIERE Çerdhe Kopesht Privat Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Per kopesht. Puna 4 ore ne dite. Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni". Rr. “Kokonozeve”

Botuar më 10/07/2020
Ofrohet page e kenaqshme

EDUKATORE Çerdhe dhe Kopesht Privat Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Per grup moshen 3-4 vjeç., te kete te pakten 3 vjet eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Porcelan, ish Artistikja "Migjeni". Rr. “Kokonozeve”

Botuar më 10/07/2020
Ofrohet page e kenaqshme

MESUESE SHKOLLE PRIVATE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Mesuese e ciklit te ulet., me pervoje jo me pak se 8 vjet, Adresa: Rruga Fuat Toptani

Botuar më 09/07/2020
paga e kenaqshme

EDUKATORE KOPESHT PRIVAT Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Kerkohet Edukatore per kopesht dhe çerdhe! Me dhe pa eksperience pune., Adresa: Laprake, Tiranë

Botuar më 09/07/2020
E kenaqshme

BABY SITTER Kerkohet

Paga: e kenaqshme |

Part time. Kandidatja duhet te permbushe kriteret e meposhtme: Duhet te jete Studente. Te jete rezidente ne Tirane. Te kete disponibilitet part time 6 dite/jave ( nga e hena ne te diele, e merkura pushim, Orari 17:00- 21:30) + Diten e Diele (10:00-19:00). Te jete e komunikueshme dhe e dashur me femijet. Kandidatet me eksperience si babysitter do te kene perparesi, kandidatet e interesuara qe plotesojne kriteret e siperpermendura mund te dergojne te dhenat personale me sms ne numrin e telefonit,, Adresa: Rezidenca e familjes ndodhet prane Qendres Tregtare TEG

Botuar më 07/07/2020
e kenaqshme
)