Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES MOBILIER Njoftime pune - "TRIN" MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me ose pa eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja", ish Umb. Dergoni SMS ne:

Botuar më 28/11/2021
OFROHEN PAGA TE LARTA

ZMERILUES Njoftime pune - "TRIN" MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: OFROHEN PAGA TE LARTA |

Me ose pa eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja", ish Umb. Dergoni SMS ne:

Botuar më 28/11/2021
OFROHEN PAGA TE LARTA

NDIHMES MARANGOZ Oferta pune - MOBILERI MONDIAL shpall vende te lira pune ne pozicionin:

Paga: ofrohen paga konkuruese ne treg |

Me eksperience pune, kushte komode pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Rruga Jordan Misja, Tiranë

Botuar më 28/11/2021
ofrohen paga konkuruese ne treg

ARKITEKT/E Oferta pune - MOBILERI MONDIAL shpall vende te lira pune ne pozicionin:

Paga: ofrohen paga konkuruese ne treg |

Me eksperience pune, kushte komode pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Rruga Jordan Misja, Tiranë

Botuar më 28/11/2021
ofrohen paga konkuruese ne treg

MARANGOZ Oferta pune - MOBILERI MONDIAL shpall vende te lira pune ne pozicionin:

Paga: ofrohen paga konkuruese ne treg |

Me eksperience pune, kushte komode pune, te interesuarit te kontaktojne ne nr e kontaktit:, Adresa: Rruga Jordan Misja, Tiranë

Botuar më 28/11/2021
ofrohen paga konkuruese ne treg

PUNETOR MOBILERIE Njoftime pune - ELITE DESIGN MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

Me eksperience pune per prerje ne sharre, montim, lyerje. Te dije makinerite goniaster, freze, makinerite e drurit, etj, kushte shume te mira pune, Adresa: Ish kombinati Misto Mame, ish fabrika e letres se kartonit, perballe spitait Amerikan 3

Botuar më 27/11/2021
Ofrohet pagese e kenaqshme

INXHINIER DRURI Njoftime pune - Shoqeria “SHAGA.” Shpk

Paga: e kenaqshme |

KUALIFIKIMET:- Te kete mbaruar arsimin e larte., detyrat kryesore:- kontrrolli i cilesise se produktit- menaxhimi dhe kordinimi i punes- ndjekja e kontratave dhe fazat e prodhimit nga fillimi i procesit deri ne fund- siguron qe produktet jane prodhuar ne kohe dhe jane te kualitetet te kerkuar.- verifikon preventivin e projektit dhe harton situacionin ne perfundim- mbikqyre zhvillimin e planeve te prodhimit, afatet e prodhimit dhe njesite e saj. - realizon detrya te tjera qe i ngarkohen, te interesuarit te na kontaktojne ne nr. 0686054524 ose ted ergoje nje cv ne adresen e e-mailit [email protected], Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 27/11/2021
e kenaqshme

MARANGOZ Njoftime pune - Shoqeria “SHAGA.” Shpk

Paga: e kenaqshme |

Marangoze (Usta) me experience pune. Kushtet e pune jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues. Te interesuarit te na kontaktojne ne nr. 0686054524, , Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 27/11/2021
e kenaqshme

BANAKIER/E Oferta pune - LOI LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 leke, kushte pune shume te mira |

Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 26/11/2021
40.000 leke, kushte pune shume te mira

KAMARIER/E Oferta pune - LOI LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: 26.000 leke, kushte pune shume te mira |

Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 26/11/2021
26.000 leke, kushte pune shume te mira
)