Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

NDIHMES ART HOME Kompani e cila merret me xhama dhe punime duralumini Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", perball me Kishen

Botuar më 23/02/2020
shume e kenaqshme

NDIHMES ART HOME Kompani e cila merret me xhama dhe punime duralumini Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", perball me Kishen

Botuar më 23/02/2020
shume e kenaqshme

BOJAXHI MOBILERIE MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune te bej edhe pozicionin e marangozit, Adresa: Tirane

Botuar më 23/02/2020
e kenaqshme

PUNETOR KERKOHET

Paga: Paga e kenaqshme |

Per sharre kompjuterike, Bordatrice, me eksperience pune, Adresa: Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 21/02/2020
Paga e kenaqshme

SHOFER KERKOHET

Paga: Paga e kenaqshme |

Kamioncine, me eksperience pune, Adresa: Unaza e Re, Tiranë

Botuar më 21/02/2020
Paga e kenaqshme

SPECIALIST Mobileri Mandi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mobileri. Te jete I kualifikuar. Te njohi mire zanatin ne fushen e prerjes dhe te montimit. Mosha deri ne 45 vjec. Orari I kontaktit mbas ores 11.00, Adresa: Bulevardi Bajram Curri, pallatet 1 maj, Perballe gjykates se rrethit

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

NDIHMES FIRMA "LANDI" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per punime kangjella., Adresa: Rr. “Bardhyl”, prane restorant Shoqeria

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

SALDATOR FIRMA "LANDI" Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Bardhyl”, prane restorant Shoqeria

Botuar më 21/02/2020
e kenaqshme

USTA MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Marangoz / Zmerilues, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica, Tiranë

Botuar më 21/02/2020
Paga e kenaqshme

MONTUES TRIN MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet page e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Jordan Misja", ish Umb

Botuar më 21/02/2020
Ofrohet page e kenaqshme

PUNETORE KERKOHEN NE LAVANTERI

Paga: e kenaqshme |

Femer\Mashkull, puna me makineri , orari i telefonatave nga ora 8:00 deri 17:00, te interesuarit te kontaktojne ne nr e poshte shenuar, Tiranë

Botuar më 20/02/2020
e kenaqshme
)