Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

TAPICIER

Kerkohet

Kriteret

Transporti mundesohet nga kompania

Detyrat dhe Pagesa

50.000-90.000 leke ne varesi te eksperiences
Me eksperience pune. Puna 8 orarsh nga e hena ne te shtune

Kontakte

Prane Doganes se Tiranes

Botuar më 07/10/2019

)