Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per prodhimin e kuzhinave., Adresa: Rr. “Marije Kraja”, 150m perpara rreth rrotul...

Botuar më 24/09/2020
e kenaqshme

MARANGOZ Mobileri Drini Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(Usta) ne bango pune, Adresa: Linze

Botuar më 01/10/2020
e kenaqshme

KASIERE SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER:

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, isuf elezi, prane ish stac funit kristal cenetr, Adresa: 1) Rr. “Isuf Elezi”, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re 2) Prane Kristal Center

Botuar më 01/10/2020
e kenaqshme

SISTEMUESE SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER:

Paga: e kenaqshme |

Sistemuese raftesh. Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Isuf Elezi”, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re 2) Prane Kristal Center

Botuar më 01/10/2020
e kenaqshme

PUNONJESE BULMETI SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER:

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Isuf Elezi”, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re 2) Prane Kristal Center

Botuar më 01/10/2020
e kenaqshme

MENAXHERE SUPERMARKET "XHANGOLLI" KERKON TE PUNESOJE STAF PER:

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience ne super market ose ne kompani te ngjashme, Adresa: 1) Rr. “Isuf Elezi”, prane stacionit te fundit te Tiranes se Re 2) Prane Kristal Center

Botuar më 01/10/2020
e kenaqshme

STAF MOBILERI ne Tirane Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Per Mobileri, me eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 30/09/2020
Paga e kenaqshme

MARANGOZ Lesna shpk Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te kete eksperience pune ne prodhimin dhe montimin e mobiljeve, dyerve, dritareve. Te kete Leje drejtimi mjeti. Mosha: deri ne 50 vjec, Adresa: Tirane, Tiranë

Botuar më 29/09/2020
E kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE KERKOHET

Paga: e mire |

Punetor Magazine Ushqimore. Mosha18-30 vjec.Orari 04:00-14:00, e djela pushim, Adresa: Tregu Agro Ushqimore, Tirane- Durres, pas Hygeias

Botuar më 28/09/2020
e mire

SANITARE Kerkohet per mirembajtje banese ne zonen e vilave prane TEG

Paga: E kenaqshme |

Preferohet te kete eksperience te meparshme, per me shume detaje, te interesuarit te kontaktojne tek numri i meposhtem, Tiranë

Botuar më 28/09/2020
E kenaqshme

KASIERE Euro1shop Supermaketi me i ri ne Tirane Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Konkurruese |

Arsimi: i mesem, preferohet me eksperience pune ne market., mosha 22-45 vjec, kasiere dhe sistemim i mallit ne pike

Botuar më 28/09/2020
Konkurruese
)