Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SPECIALIST

EUROPA ALUMINIUM SISTEM

Kërkon të punësojë

Kriteret

Per montim-prodhim dyer dritare alumini dhe plastike. Te kete eksperience pune te mjaftueshme. Te jete i komunikueshem. Page e kenaqshme

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga Tre Deshmoret
Tiranë

Botuar më 23/03/2020

)