Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Bojaxhi mobilerie

Te jete profesionist. Mosha mbi 40 vjeç. Paga 45.000 leke+sigurime, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 17/02/2019

Pastrim Kimik dhe Lavanteri Kërkon të punësojë Punonjese

Te kete eksperience pune min 2 vjecare, Adresa: Qendra Magnet, tek 21 Dhjetori

Botuar më 14/02/2019

MOBILERI SPACE kerkon: Tapicier per punimin e kokave te krevatit Tapicier

Dhe te kendeve. 2. Ndihmes Marangoz. Te dije procesin e zmerilimit dhe te montimit. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 13/02/2019

Arti i Drurit Shehu Kërkon të punësojë Bojaxhi

Per mobileri. Me eksperience pune. Mosha deri 40 vjec, Adresa: Ish fusha e Aviacionit, Tirane

Botuar më 12/02/2019

TENDA DIELLI ZENELI Kërkon të punësojë Punetor

Montues tendash Preferohet te kete njohuri te saldimit Te kete patente, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 11/02/2019