Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

NDIHMES TAPICIER TOP TEXTIL Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke-90.000 leke |

Transporti mundesohet nga kompania, me eksperience pune. puna 8 orarsh nga e hena ne te shtune, Adresa: Prane Doganes se Tiranes

Botuar më 16/12/2019
50.000 leke-90.000 leke

TAPICIER TOP TEXTIL Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke-90.000 leke |

Transporti mundesohet nga kompania, me eksperience pune. puna 8 orarsh nga e hena ne te shtune, Adresa: Prane Doganes se Tiranes

Botuar më 16/12/2019
50.000 leke-90.000 leke

RROBAQEPESE TOP TEXTIL Kërkon të punësojë

Paga: 50.000 leke-90.000 leke |

Me eksperience pune per divane dhe kolltuqe. Transporti mundesohet nga kompania, me eksperience pune. puna 8 orarsh nga e hena ne te shtune, Adresa: Prane Doganes se Tiranes

Botuar më 16/12/2019
50.000 leke-90.000 leke

MARANGOZ/NDIHMES MARANGOZ Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Per mobilje klasike dhe moderne, te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup., trasporti kryhet nga kompania., te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 15/12/2019
E kenaqshme

ZMERILUES MOBILJESH Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup., trasporti kryhet nga kompania., te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 15/12/2019
E kenaqshme

RROBAQEPES TAPICIER Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup., trasporti kryhet nga kompania., te interesuarit te kontaktojne:

Botuar më 15/12/2019
E kenaqshme

USTA MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Marangoz, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica, Tiranë

Botuar më 14/12/2019
Paga e kenaqshme

SANITARE KERKOHET

Paga: Pagesa shume e mire |

Te kete experience pune minimalishte 3 vite.Te jete banuese ne Tirane.Te jete e disponueshme per 8 ore pune.Mosha e preferuar nen 50 vjece.Kushtet e punes jane maksimale., te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne nr tel:

Botuar më 13/12/2019
Pagesa shume e mire

PUNETOR TENDA DIELLI ZENELI Kërkon të punësojë

Paga: Page e kenaqshme |

Montues tendash, preferohet te kete njohuri te saldimit, te kete patente, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 13/12/2019
Page e kenaqshme

MARANGOZ Mobileri

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Paga ne varesi te eksperinces. Paguhen edhe oret shtese |

Me ose pa eksperience pune, mosha deri ne 40 vjec, Adresa: Tufine, Tiranë

Botuar më 10/12/2019
Paga ne varesi te eksperinces. Paguhen edhe oret shtese
)