Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor

(Mashkull). Mosha 20 – 30 vjeç. Orari punes 08/00 – 17/00. Paga e kenaqshme., Ad...

Botuar më 19/08/2018

Fabrika e Prodhimit te Mobiljeve Kerkon personel Punonjes

(F/M) per menaxhimin e porosive te klienteve. I/E interesuarit duhet te kene perfundu...

Botuar më 16/08/2018

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor

(Mashkull). Mosha 20 – 30 vjeç. Orari punes 08/00 – 17/00. Paga e kenaqshme., Adresa: Rr. “Marie Kraja”, ish nderrmarja e llullave, 100m perpara rrethit te TV. “Klan”, Porcelan

Botuar më 19/08/2018

SHTEPIA E OFERTAVE 1 Kërkon të punësojë Shites

Shites ne dyqan qe tregton orendi shtepiake. Te kete pervoje te meparshme ne dyqane te ngjashme. Te kete aftesi ne predorimin e excelit dhe njohuri baze te gjuhes italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e emailit

Botuar më 19/08/2018

Biznesi privat dekoresh Kërkon të punësojë Punonjes

Hapje-mbyllje stampa dekorative. Mosha 18-35 vjec.Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tiranë

Botuar më 18/08/2018

FIRMA INTESA-CERAMICA Kërkon të punësojë Sanitare

Kushte te mira pune. Puna dy here ne jave,, Tiranë, Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 18/08/2018

Arnold shpk Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme, Tiranë

Botuar më 18/08/2018

Mobileri Mondial Kërkon të punësojë Pastruese

Paga dhe kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. “Jordan Mija”

Botuar më 17/08/2018

Mobileri Mondial Kërkon të punësojë Ndihmes bojaxhi

Per Mobilje. Paga dhe kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. “Jordan Mija”

Botuar më 17/08/2018

Fabrika e Prodhimit te Mobiljeve Kerkon personel Punonjes

(F/M) per menaxhimin e porosive te klienteve. I/E interesuarit duhet te kene perfunduar studimet si dhe te kene njohuri nga programet baze te kompluterit. Paga e kenaqshme. Mosha 22-30 vjeç. Firma “S.C. System” shpk. Te interesuarit te dergojne CV ne Email: citozisokol@gmail.com, Tiranë, Adresa: Rr. “Marije Kraja”, 100m perpara rreth rrotullimit te stacionit te Klanit, ish nd/Llullave

Botuar më 16/08/2018

Firma "S.C. System" shpk, kerkon te punesoje ne Fabriken e Prodhimit te Mobiljeve: Menaxher

Fabrike. I interesuari duhet te kete eksperience pune ne organizimin e repartit te punes. Paga e kenaqshme. Mund te dergoni CV tuaj ne E-mail: citozisokol@gmail.com, Adresa: Rr. "Marije Kraja", 100m perpara rreth rrotullimit te tv. Klan, Porcelan, ish Nd/ e llullave

Botuar më 16/08/2018

MOBILERI Kërkon të punësojë Marangoz

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Per prerje ne sharre, Adresa: Vasil Shanto, perball Uet

Botuar më 15/08/2018
e kenaqshme dhe siguracione