Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: teper e kenaqshme |

Per prodhimin e kuzhinave.Mund te kontaktoni ne numerin, Adresa: Rruga Industriale, M...

Botuar më 27/09/2021
teper e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri Kerkon te punesoje Shitese Mobilerie

Paga: Paga teper e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosh...

Botuar më 27/09/2021
Paga teper e kenaqshme

PUNETOR Njoftime pune - SHAGA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

PUNETORE NDIHMES, Individe te cilet kane deshiren dhe vullnetin per te punuar . Kandidatet pranohen dhe pa eksperience pune. Prioritet perbejne kandidatet e pajisur me patente Klasit B.Kushtet e punes jane komode dhe me nje mjedis bashkepunues., te interesuarit te na kontaktojne ne nr., Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 28/09/2021
e kenaqshme

NDIHMES TAPICIER Njoftime pune - SHAGA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushtet e punes jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues., me eksperience pune., te interesuarit te na kontaktojne ne nr., Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 28/09/2021
e kenaqshme

TAPICIER Njoftime pune - SHAGA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushtet e punes jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues., me eksperience pune., te interesuarit te na kontaktojne ne nr., Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 28/09/2021
e kenaqshme

MARANGOZ Njoftime pune - SHAGA SHPK Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kushtet e punes jane te kenaqshme komode dhe me nje mjedis bashkepunues., marangoz (usta) me eksperience pune., te interesuarit te na kontaktojne ne nr., Adresa: Tirane Rruga Hamdi Pepo ish qyteti nxenesve Tirane.

Botuar më 28/09/2021
e kenaqshme

PUNETOR Oferte pune nga FIRMA INTESA-CERAMICA HIDRO SANITARE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per ngarkim shkarkim. Te kete patente makine. Kushte te mira pune., Adresa: Rruga Siri Kodra

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

USTA Njoftime pune Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: PAGA E KENAQSHME |

- Ndihmes Usta. ME EKSPERIENCE PUNE, kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Myslym Keta", tek kafja e rremes

Botuar më 27/09/2021
PAGA E KENAQSHME

OPERATOR OFROHEN VENDE PUNE NE POZICIONIN

Paga: Paga teper e kenaqeshme |

Te gjuhes italiane., me ose pa eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit:, Tiranë

Botuar më 27/09/2021
Paga teper e kenaqeshme

PUNETOR Oferte pune nga Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(mashkull). Mosha 20-30., Adresa: Rruga industriale Marikaj

Botuar më 27/09/2021
e kenaqshme

MARANGOZ Fabrika e prodhimit te mobiljeve ne Marikaj Kërkon të punësojë

Paga: teper e kenaqshme |

Per prodhimin e kuzhinave.Mund te kontaktoni ne numerin, Adresa: Rruga Industriale, MARIKAJ, VORE

Botuar më 27/09/2021
teper e kenaqshme

SHITESE Njoftime pune - Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" qe ndodhet tek Rruga Myslym Shyri Kerkon te punesoje Shitese Mobilerie

Paga: Paga teper e kenaqshme |

E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosha 20 - 30., mund te na dergoni cv ne email : [email protected]

Botuar më 27/09/2021
Paga teper e kenaqshme
)