Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MOBILERI QEHAJA Kërkon të punësojë Arkitekte

Te zoteroje mire programet baze te interierit. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Mi...

Botuar më 18/02/2019

KOMPANIA LESNA Kërkon të punësojë Marangoz

(2 punonjes). Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te perdorin makinerite per: Prerje; Zmerilim; Lyerje dhe Montim. Mosha deri 50 vjeç. Te kete patente makine. Ofrohet page konkuruese., Tiranë, Adresa: Autostrada poshte Casa Italias

Botuar më 19/02/2019

Mobileri Kërkon të punësojë Ndihmes marangoz

Me eksperience pune., Tiranë, Adresa: Tirane

Botuar më 19/02/2019

LAVANTERI SPECIALE Kërkon të punësojë Punetor

Me eksperience pune ne larjen e tapeteve. Paga e kenaqshme (me mareveshje). Kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rruga Hoxhe Vokrri, prane Optika Romes

Botuar më 19/02/2019

KERKOJME TE PUNESOJME PUNTOR\E

Paga: E kenaqshme |

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin

Botuar më 18/02/2019
E kenaqshme

MOBILERI QEHAJA Kërkon të punësojë Arkitekte

Te zoteroje mire programet baze te interierit. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Mine Peza"

Botuar më 18/02/2019

Kerkohet Bojaxhi mobilerie

Te jete profesionist. Mosha mbi 40 vjeç. Paga 45.000 leke+sigurime, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 17/02/2019

Pastrim Kimik dhe Lavanteri Kërkon të punësojë Punonjese

Te kete eksperience pune min 2 vjecare, Adresa: Qendra Magnet, tek 21 Dhjetori

Botuar më 14/02/2019

MOBILERI SPACE kerkon: Tapicier per punimin e kokave te krevatit Tapicier

Dhe te kendeve. 2. Ndihmes Marangoz. Te dije procesin e zmerilimit dhe te montimit. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 13/02/2019

Arti i Drurit Shehu Kërkon të punësojë Bojaxhi

Per mobileri. Me eksperience pune. Mosha deri 40 vjec, Adresa: Ish fusha e Aviacionit, Tirane

Botuar më 12/02/2019