Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES MOBILIER

- MOBILERI ANDONI -

Kërkon të punësojë

Kriteret

Kohe e plote
Pa pervoje pune, por me deshire mesimin e zanatit. Te ofrohet mundesia per te marre gjithnje e me shume pergjegjesi dhe per tu shperblyer perkatesisht.

Detyrat dhe Pagesa

E diskutueshme + sigurim

Kontakte

Rruga Sabaudin Gabrani - Ish SMT
Tiranë
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 13/01/2021

)