Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES/E PUNISHTE AKULLORE NE DURRES Kërkon të punësojë

Paga: e mire |

Per punishte akullore (Kryesisht Meshkuj). Mosha 20 - 30 vjeç. Preferohet te kene patente per makine, Adresa: Durres, Durrës

Botuar më 12/04/2021
e mire

BOJAXHI MOBILERIE Saka Mobilje shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Transporti i siguruar nga firma, Adresa: Vaqarr Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

TAPICIER Saka Mobilje shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Transporti i siguruar nga firma, Adresa: Vaqarr Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

MONTUES Saka Mobilje shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Transporti i siguruar nga firma, Adresa: Vaqarr Tirane

Botuar më 12/04/2021
e kenaqshme

USTA MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune ne: Montim, zmerilim, prerje ne sharre. Ofrojme kushte shume te mira pune, Adresa: Kombinat, prane Fabrikes se Tullave (selikati)

Botuar më 11/04/2021
e kenaqshme

BOJAXHI MOBILERIE MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 11/04/2021
Paga e kenaqshme

ZMERILUES MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Kushte te mira pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 11/04/2021
Paga e kenaqshme

SHOFER KOMPANI PRODUKTESH USHQIMORE

Paga: e kenaqshme |

SHOFER FURNITOR , Mosha deri ne 40 vjec , me eksperience pune , me patente te klasit C mundesit CAP, Adresa: Rruga: Sabaudin Gabrani, Magazinat e ish SMT

Botuar më 10/04/2021
e kenaqshme

MONTUES "CASAL" ne Qendren Tregtare Prestige Home Kërkon të punësojë

Paga: +40.000.All |

Per mobilje. Aftësi shumë të mira komunikimi., të ketë eksperiencë pune mbi 2 vite, transporti i siguruar dhe kushte shume te mira pune.pune me kohe te plote., të gjithë kandidatët e interesuar mund të aplikojnë për poziconin duke dërguar cv-në në adresen e meposhtme: *cv te shoqerohet me foto.

Botuar më 10/04/2021
+40.000.All

RROBAQEPESE Rrobaqepesi per fasoneri Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te jene te kualifikuara dhe te njohin makinen, me eksperience pune, Adresa: Fushe - Mezez, Kashar, prane shkolles Sarina

Botuar më 10/04/2021
e kenaqshme
)