Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

MOBILIER

MOBILERI "PLLOÇI"

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
KERKOHET MOBILIER OSE GRUP MOBILIERESH

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga nacionale Tirane-Fushe Kruje, 2 km nga Kamza, Tirane

Botuar më 15/01/2020

)