Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Dyqan me aksesore mobilerie Kërkon të punësojë Menaxher marketingu

Me arsim te larte, prioritet menaxhim, marketing.Te kete aftesi ne shitje, te jete i komunikueshem. Me eksperience pune. Mosha 25-35 vjec. Paga e kenaqshme + siguracione. Te prezantoje dhe shese produktet e kompanise, klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.Te ndermarre dhe koordinoje plan veprime per te rritur shitjet me klientet ekzistues dhe gjetjen e klienteve te rinj

Botuar më 20/08/2019

Dyqan me aksesore mobilerie Kërkon të punësojë Shites

Me arsim te larte, prioritet menaxhim, marketing.Te kete aftesi ne shitje, te jete i komunikueshem. Me eksperience pune. Mosha 23-35 vjec. Paga e kenaqshme + siguracione

Botuar më 20/08/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Marangoz

Usta. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 20/08/2019

Arnold shpk Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme, Adresa: Rruga e prushit, Vaqar, Tirane.

Botuar më 20/08/2019

SHTEPIA E OFERTAVE 1 Kërkon të punësojë Shites

Shites (mashkull). Te kete pervoje te meparshme ne shitje. Te jete i komunikueshem dhe i shkathet. Te punoje ne excel dhe te kete njohuri baze te gjuhes italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit ose te paraqiten tek dyqani, prane shkolles Petro N. Luarasi.

Botuar më 20/08/2019

Mobileri Kërkon të punësojë Specialist

Kontrata: Kohe e plote |

PER MOBILERI, me eksperience pune., Tiranë, Adresa: rruga e qelqit, kombinat

Botuar më 19/08/2019

Pastrim Kimik KLA-VIN Kërkon të punësojë Punonjese

Per pastrim kimik. Paga e kenaqshme + sigurime. Turni II, Tiranë, Adresa: Rr."Frosina Plaku: prane 21 dhjetorit, brenda Kompleksi Magnet, kullat Cassiopeja

Botuar më 17/08/2019

Mobileri "Taci" Kërkon të punësojë Ndihmes usta

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga "3 Deshmoret", mbrapa birra Tiranes

Botuar më 16/08/2019

Mobileri "Taci" Kërkon të punësojë Usta

Me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga "3 Deshmoret", mbrapa birra Tiranes

Botuar më 16/08/2019

Rekrutim.al Kërkon të punësojë Marangoz

Per Mobileri.Paga e kenaqshme, Adresa: Tek ish stacioni Trenit

Botuar më 16/08/2019