Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Mobileri Mondial Kërkon të punësojë Marangoz

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Arredim dhe mobilie për shtëpi
Mobileri mondial, marangoz
Përshkrim

Te jete specialist ne mobileri. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Jordan Misja”


Botuar më 11/07/2019

Telefon