Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Mobileri Balla Kërkon të punësojë Mobilier

Profesionist te mirefillte per prodhimin e kuzhinave dhe dhomave te gjumit. Pagesa sipas aftesise profesionale, Tiranë, Adresa: Prane Casa Italias

Botuar më 18/03/2019

MOBILERI ‘’PLLOÇI’ Kërkon të punësojë Mobilier

TE JETE SPECIALIST ne prodhimin e kuzhinave, dhoma gjumi, minibare etj. Perparesi kane ata qe kane njohuri ne lyerje, Adresa: Rr. Nacionale Tirane-Fushe Kruje

Botuar më 18/03/2019

FABRIKA E PRODHIMIT TE MOBILJEVE Kërkon të punësojë Marangoz

Per prodhimin e kuzhinetave. Paga teper e kenaqshme. Mund te kontaktoni ne numrin e telefonit, Adresa: Rruga Marie Kraja, Porcelan, (150 m perpara rrethrrotullimit te Tv Klan)

Botuar më 16/03/2019

FABRIKA E LENDES PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor

Mashkull. Mosha 20-30 vjec. Paga e kenaqshme, Adresa: 100 m perpara rrethrrotullimit te Tv Klan, Rruga Marie Kraja, ish nderrmarja e llullave, Porcelan, Tirane

Botuar më 16/03/2019

Kerkohet Bojaxhi mobilerie

Te jete profesionist. Mosha mbi 40 vjeç. Paga 45.000 leke+sigurime, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 16/03/2019

MOBILERI Kërkon të punësojë Punetor mobilerie

Paga e kenaqshme. Me siguracion te plote, Tiranë, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 15/03/2019

MOBILERI Kërkon të punësojë Specialist

Per makineri CNC (pantograf). Me eksperience pune. Paga 85.000 Leke ( te reja). Te interesuarit te paraqiten prane ambjenteve:, Tiranë, Adresa: Vasil Shanto, perballe Uet

Botuar më 15/03/2019

MOBILERI Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga shume e mireTe interesuarit te paraqiten prane ambjenteve:, Tiranë, Adresa: Vasil Shanto, perballe Uet

Botuar më 15/03/2019

MOBILERI DHE ALUMIN DP Kërkon të punësojë Usta alumini

Kontrata: Kohe e plote |

Leje drejtimi: kategoria b, Tiranë, Adresa: Rr Myslym Keta, Prane Bankes Raifeisen

Botuar më 13/03/2019

NJE MOBILERI Kërkon të punësojë Bojaxhi mobilerie

ME EKSPERIENCE PUNE, Tiranë, Adresa: Te Sheshi "Shqiponja", Laprake

Botuar më 13/03/2019