Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetore

(Mashkull). Mosha 20 - 30 vjeç. Orari punes 08:00 - 17:00. Paga e kenaqshme, Adresa:...

Botuar më 20/07/2018

Mobileri Kërkon të punësojë Punonjes

Per prodhim mobiljesh dhe lyerje mobiljesh. Me dhe pa eksperience pune, Adresa: Pranë stacionit të trenit, rr. "Siri Kodra", blloku magazinave

Botuar më 23/07/2018

Dyqan Lulesh Petal Flowers Kërkon të punësojë Shitese

Me eksperience pune ne kompozim lulesh. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. “Dibres”

Botuar më 23/07/2018

FABRIKA E LENDES SE PARE PER MOBILERI Kërkon të punësojë Punetore

(Mashkull). Mosha 20 - 30 vjeç. Orari punes 08:00 - 17:00. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Marie Kraja" (ish nderrmarja e llullave), Porcelan, Tirane, 100m perpara rreth rrotullimit te Tv. Klan

Botuar më 20/07/2018

Jysk Albania, kerkon te punesoje per rrjetin e dyqaneve ne Tirane: Shites/e

Mosha mbi 18 vjeç. Per me teper informacion dergoni CV me foto ne: info@jysk.al

Botuar më 19/07/2018

MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë Zmerilues

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica

Botuar më 18/07/2018

Mobileri Allushi Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Fadil Rada”, prane kafe ATSH

Botuar më 18/07/2018

Mobileri Allushi Kërkon të punësojë Bojaxhi

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Fadil Rada”, prane kafe ATSH

Botuar më 18/07/2018

Mobileri Kërkon të punësojë Usta

Per prerje ose montime, me pervoje pune, paga e kenaqshme, kushte shume te mira pune, te kete patente. Pune e garantuar gjate gjithe vitit. ( Mundesi per trajnime/ kurse per marangoz ), Adresa: Kombinat ish fabrika e qelqit

Botuar më 17/07/2018

Mobileri Demneri Kërkon të punësojë Tapicier

Me eksperience pune. Pagesa me % ne varesi te punes, Adresa: Adresa: Prane shkolles se Baletit.

Botuar më 17/07/2018

MOBILERI Kërkon të punësojë Ndihmes marangoz

Me eksperience pune minimumi 1 vit si ndihmes ne mobileri, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Qyteti i nxenesve, perballe spitalit Amerikan 3

Botuar më 17/07/2018