Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Tapicier

Me eksperience pune. Personat e interesuar te kontaktojne ne nr e tel

Botuar më 20/05/2019

MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë Usta

/Zmerilues. Paga e kenaqshme, me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica

Botuar më 20/05/2019

Mobileri Alvi Kërkon të punësojë Bojaxhi mobilerie

Te kete eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe siguracione, Adresa: Misto Mame

Botuar më 20/05/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Usta

Mobilerie - Punonjes Usta per montim dyersh dhe monitm parketi. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 20/05/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Ndihmes

Zmerilues. Paga shume e mire. Te kene eksperience pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 20/05/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Tapicier

Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 20/05/2019

Kompania Planover sh.p.k. operon në fushën e arredimit te bareve, restoranteve, paisje profesionale hotel/restorante edhe konsulences se interierit. Ne sajë të zgjerimit të saj: Kërkon të punësojë Inxhinier druri

// Manaxher reparti.Kualifikimet dhe kerkesat -Te kete kryer studimet per inxhinjeri druri ose shkollen teknike perkatese.-Te njohe: proceset e punes ne zdruktari, materialet me baze druri dhe perdorimet e tyre, teknologjine e perpunimit te drurit dhe makinerite .-Te kete njohuri mbi materialet ndihmese, aksesore , bojra si dhe menyren e perdorimit te tyre.-Te jete perdorues i programeve grafike AutoCAD ,Sketchup dhe paketa Office.(Microsoft word,exel )- Të jetë i pajisur me patentë të klasit B;-Te kete aftesi te mira organizative-Njohes i gjuhes se huaj anglisht ,italisht.-Kujdeset per porositjen bazes materiale sipas kerkesave te projektit ne bashkepunim me magazinen.-Zberthen teknikisht projektin para prodhimit.-Pregatit preventivat sipas kostos se materileve dhe fuqise puntore te nevojshme per produktin., Adresa: Autostrada Tirane Elbasan, km2, afer Tegut

Botuar më 19/05/2019

Kompania Planover sh.p.k. operon në fushën e arredimit te bareve, restoranteve, paisje profesionale hotel/restorante edhe konsulences se interierit. Ne sajë të zgjerimit të saj: Kërkon të punësojë Ndihmes bojaxhi

Kualifikimet/Kërkesat:· Të ketë eksperiencë në fushat perkatese;· Të jetë korrekt, i shkathët dhe aftësi të mira · Të jetë i pajisur me patentë të klasit B, Adresa: Adresa: Autostrada Tirane Elbasan, km2, afer Tegut

Botuar më 19/05/2019

Kompania Planover sh.p.k. operon në fushën e arredimit te bareve, restoranteve, paisje profesionale hotel/restorante edhe konsulences se interierit. Ne sajë të zgjerimit të saj: Kërkon të punësojë Zmerilues

Kualifikimet/Kërkesat:· Të ketë eksperiencë në fushat perkatese;· Të jetë korrekt, i shkathët dhe aftësi të mira · Të jetë i pajisur me patentë të klasit B, Adresa: Autostrada Tirane Elbasan, km2, afer Tegut

Botuar më 19/05/2019