Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PUNONJES ART HOME Kërkon të punësojë

Paga: shume e kenaqshme |

Per punime xhami. Me ose pa eksperience pune. Kushte shume te mira pune, Adresa: Rr. "Don Bosko", perball me Kishen

Botuar më 21/10/2019
shume e kenaqshme

USTA ART HOME Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ne prerjen e xhamit, Adresa: Rr. "Don Bosko", perball me Kishen

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PIRUNIST BILLA & CO SH.P.K Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, kushte shume te mira pune, Adresa: Autostrada Tirane-Durres, Km.7

Botuar më 21/10/2019
e kenaqshme

PUNETOR Mobileri Klevi Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Ngarkim-Shkarkimi (dorezim malli tek klienti, shperndarje mobilje). Mosha 20-40 vjeç. Telefonata nga ora 11:00-14:00, Te interesuarit te kontaktojne vetem ne kete ore, ose te kalojne ne dyqan, te dije te montoj. te kete patente makine, Adresa: Rr. "Ferid Xhajko", prane ish Restorant Durresit, perballe Tirana Bank

Botuar më 20/10/2019
e kenaqshme
Botuar më 18/10/2019
E kenaqeshme

MARANGOZ Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Per mobilje klasike dhe moderne. Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

ZMERILUES Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Mobiljesh. Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

NDIHMES MARANGOZ Kompania EM&MA shpk Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Te interesuarit duhet te kene eksperience pune ne kete fushe, te jene te afte per te punuar ne grup. Paga e kenaqshme dhe trasporti kryhet nga kompania

Botuar më 18/10/2019
e kenaqshme

SUPERVIZOR Albpastrim Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi Kërkon të punësojë

Paga: Baze e kenaqshme |

Puna full time ne objektet ku ne operojme. Aftësi shumë të mira organizuese dhe koordinuese. Aftësi për të dhënë sugjerime dhe alternativa për zgjidhjen e problemeve dhe situatave. Aftësi të mira komunikimi dhe të bashkëpunimit. Të jetë i besueshëm, i përgjegjshëm dhe të përmbushë detyrimet e punës, 25-45 vjec, te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne numrin me poshte:

Botuar më 18/10/2019
Baze e kenaqshme

USTA MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

Marangoz, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica, Tiranë

Botuar më 18/10/2019
Paga e kenaqshme
)