Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MOBILERI GAZI SHPK Kërkon të punësojë Usta

Marangoz. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Laprake, rr. Petrit Radovica

Botuar më 23/08/2019

Dyqani i mobilerise "AXL Mobileri" Kërkon të punësojë Shitese

MOBILERIEE interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosha 20 - 30 vjeçPaga e kenaqshme. Mund te na dergoni CV ne email : axlnesti@gmail.com, Adresa: BulevardiZhan d'Ark (perballe gjykates)

Botuar më 23/08/2019

Fabrika e Lendes Pare per mobileri Kërkon të punësojë Punetor

(M). Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Marie Kraja", Porcelan, 150m perpara rrethrrotullimit te TV Klan

Botuar më 23/08/2019

MAGNIFLEX Kërkon të punësojë Shitese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Rroge baze + perqindje + bonus |

Eksperience: 2 vjet - 5 vjet, Programet kompjuterike: microsoft office, Puna eshte me dy turne javore nga 6 ore. Kerkohet staf afate gjate. Mosha 24 - 40 vjece., Tiranë, Adresa: Rr. Kavajes, Pran BKT, tek ura teknologjike

Botuar më 22/08/2019
Rroge baze + perqindje + bonus

Mobileri Mondial Kërkon të punësojë Arkitekt

Paga dhe kushte pune shume te mira. Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Jordan Misja”

Botuar më 22/08/2019

Dyqan me aksesore mobilerie Kërkon të punësojë Menaxher marketingu

Me arsim te larte, prioritet menaxhim, marketing.Te kete aftesi ne shitje, te jete i komunikueshem. Me eksperience pune. Mosha 25-35 vjec. Paga e kenaqshme + siguracione. Te prezantoje dhe shese produktet e kompanise, klienteve te rinj dhe atyre ekzistues.Te ndermarre dhe koordinoje plan veprime per te rritur shitjet me klientet ekzistues dhe gjetjen e klienteve te rinj

Botuar më 20/08/2019

Dyqan me aksesore mobilerie Kërkon të punësojë Shites

Me arsim te larte, prioritet menaxhim, marketing.Te kete aftesi ne shitje, te jete i komunikueshem. Me eksperience pune. Mosha 23-35 vjec. Paga e kenaqshme + siguracione

Botuar më 20/08/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Marangoz

Usta. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 20/08/2019

Arnold shpk Kërkon të punësojë Marangoz

Me eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme, Adresa: Rruga e prushit, Vaqar, Tirane.

Botuar më 20/08/2019

SHTEPIA E OFERTAVE 1 Kërkon të punësojë Shites

Shites (mashkull). Te kete pervoje te meparshme ne shitje. Te jete i komunikueshem dhe i shkathet. Te punoje ne excel dhe te kete njohuri baze te gjuhes italiane. Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e e-mailit ose te paraqiten tek dyqani, prane shkolles Petro N. Luarasi.

Botuar më 20/08/2019