Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Mobileri Art Kërkon të punësojë Marangoz

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Arredim dhe mobilie profesionale
Mobileri art, marangoz
Përshkrim

Usta. Me eksperience pune te meparshme dhe me njohuri te mira ne zbatimin e skicave. Te jete i afte per te gjithe proçesin e punes, te jete i komunikueshem dhe serioz ne pune. Paga e kenaqshme sipas nivelit. Preferohen moshat e reja, Adresa: Kombinat


Botuar më 12/07/2019

Telefon
Email