Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Linje prodhimi per mobilje HF Kërkon të punësojë Usta

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Arredim dhe mobilie profesionale
Linje prodhimi per mobilje hf, usta
Përshkrim

Per prodhimin e dyerve, Adresa: Rr. Myslim Keta, Tufine


Botuar më 08/07/2019

Telefon