Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Linje prodhimi per mobilje HF Kërkon të punësojë Punonjes

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Arredim dhe mobilie profesionale
Linje prodhimi per mobilje hf, punonjes
Përshkrim

Djem te moshes 25-45 vjeç. Te jene te kualifikuar ne makineri Bordimi (pvc), ne makineri sharre ne kompjuter (selko), Adresa: Rr. Myslim Keta, Tufine


Botuar më 08/07/2019

Telefon