Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Dyqani I Mobilerise "AXL MOBILERI" Kërkon të punësojë Shitese

Mobilerie. Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme. Te interesuarat mund te dergojne CV ne email: citozisokol@gmail.com, Adresa: Bulevardi Zhan Dark (perballe Gjykates)

Botuar me 25/09/2018

SHTEPIA E OFERTAVE 1 Kërkon të punësojë Transportues

Per ngarkim-Shkarkim mallrash. Mosha 25-40 vjeç. Te jete korrekt ne pune. Te interesuarit te paraqiten prane dyqanit tek Shtepia e Ofertave nr. 1, Tiranë, Adresa: Rruga Sami Frasheri, perballe shkolles "P.Nini Luarasi"

Botuar me 25/09/2018

Mobileri Sejdini Kërkon të punësojë Punonjes

Per mobileri. Me eksperience pune, page e kenaqshme, Adresa: Rruga Nacionale Kamez-Fushe-Kruje km 4

Botuar me 24/09/2018

Mobileri Alvi Kërkon të punësojë Usta

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Mobilerie. Te jete I afte dhe ti shkoje deri ne fund procesit te punes. Avantazh nese ka njohuri per perpunimin e drurit. Te kete aftesi komunikuese te mira me koleget e punes., Tiranë, Adresa: Misto mame

Botuar me 24/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

AORADIVANI Kërkon të punësojë Arkitekt

Ose Arkitekte. Me eksperience pune. Te zoteroje dhe te punoje me programin 3DS-MAX, programin Autocad. Orari punes 12:00 – 20:00. Ofrohet page e kenaqshme + siguracion, Adresa: Rr. “Xhanfize Keko”, afer tv Klan

Botuar me 24/09/2018

Showroom HomeRelax e cila tregeton dysheke, jasteke, aksesore per dhoma gjumi si dhe artikuj per femije, ne kuader te shtimit te stafit, njofton pozicion te lire per Kërkon të punësojë Prezantuese

DETYRAT DHE PËRGJEGJESITË:• Kujdeset për shërbimin ndaj klienti dhe sigurohet që të informojë klientin për artikujt;• Prezanton artikujt klientëve duke i këshilluar në blerjet potenciale me qëllim rritjen e shtijeve në dyqan;• Kujdeset për imazhin e dyqanit dhe siguron mirëmbajtjen e tij në përputhje me politikat e shitjeve. • Përfaqëson imazhin e kompanisë në komunikim me klientët duke siguruar prezantim profesional dhe etik. • Mirëmban artikujt në dyqan duke siguruar bërjen e tyre gati në kohë për dorëzim te klienti; • Kujdeset për inventarin e artikujve në dyqan dhe është pjesë e proceseve të inventarit; • Mirëmban rregullin dhe pastërtinë në dyqan; KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA: Eksperiencë pune: Preferohen kandidatë me 3 vjet përvojë profesionale në shitje; Aftësi: • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe mirësjellje me klientët; • Të ketë një paraqitje të rregullt estetike; • Të jetë e aftë të kuptojë dhe interpretojë qartë kërkesat e klientëve; • Të jetë e aftë të punojë dhe bashkëpunojmë mirë në grup; • Të jetë e aftë e përpiktë në orare; • Fleksibël me orarin; • Njohuri të mira të gjuhës angleze,italiane; Paga dhe kushtet e punes shume te mira. Te interesuarat te dergojne nje CV te shoqeruar me fotografi nepermjet e-mailit, Adresa: Rr " Muhamet Gjollesha" ne kryqezim me rrugen Rr " Frosina Plaku" prane Hotel Mondial, Ish Ami Event

Botuar me 24/09/2018