Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

DYQANI I MOBILERISE AXL MOBILERI Kërkon të punësojë Shitese

Mobilerie. E interesuara nuk duhet te kete angazhime me shkollen apo me ndonje pune tjeter. Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme. Mund te dergoni CV ne:axlnesti@gmail.com, Adresa: Bulevardi Zhan Dark (perballe Gjykates)

Botuar më 26/03/2019

Fabrika e lendes se pare per mobileri Kërkon të punësojë Punetor

(mashkull).Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme., Adresa: 100m perpara rrethrrotullimit te "TV Clan", Rr. "Marie Kraja", ish ndermarja e llullave, Porcelan

Botuar më 26/03/2019

Kerkohet Bojaxhi mobilerie

Te jete profesionist. Mosha mbi 40 vjeç. Paga 45.000 leke+sigurime, Adresa: Unaza e Re

Botuar më 26/03/2019

KOMPANIA BEJE XIXE Kërkon të punësojë Punonjes/e

Pastrimi. per qytetin e Tiranes, Durresit dhe Dhermiut. Mosha 25-45 vjec. ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme. Sigurohet ushqimi dhe fjetja.

Botuar më 22/03/2019

TRIN MOBILERI Kërkon të punësojë Bojaxhi

Me eksperience pune mbi 5 jet. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Jordan Misja", ish UMB.

Botuar më 22/03/2019

KOMPANIA LESNA shpk Kërkon të punësojë Marangoz

(2 punonjes). Me eksperience pune mbi 5 vjet. Te dine te perdorin makinerite per: Prerje; Zmerilim; Lyerje dhe Montim. Mosha deri 50 vjeç. Te kete patente makine. Page konkuruese, Tiranë, Adresa: Autostrada poshte Casa Italias

Botuar më 22/03/2019

Arnold shpk Kërkon të punësojë Marangoz

/Ndihmes Marangoz. Me eksperience pune. Paga dhe kushtet e punes shume te kenaqshme, Adresa: Rruga e prushit Tirane

Botuar më 22/03/2019

Arnold shpk Kërkon të punësojë Shofer

Kamioni. Me ekspeirne pune. Mosha mbi 30 vjeç, Tiranë

Botuar më 22/03/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Montues

- Zmerilues. Paga shume e mire. Te kene eksperience pune, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 22/03/2019

MOBILERI SPACE Kërkon të punësojë Usta

Mobilerie. Me eksperience pune. Paga shume e mire, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane. Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar më 22/03/2019