Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

KASIERE RESTORANT PESHKU FISH TIME 2 Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese shume e kenaqshme + siguracion |

Te kene eksperience pune. Mosha 20 - 30 vjeç, kushte shume te mira pune., Adresa: R. "Komuna Parisit", tek lulishtja, rr. "Skender Luarasi"

Botuar më 14/08/2020
Ofrohet pagese shume e kenaqshme + siguracion

PUNONJESE ZYRE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te njohi programin Alpha, vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 14/08/2020
paga e kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 14/08/2020
paga e kenaqshme

PUNONJESE ZYRE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Te njohi programin Alpha, vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 14/08/2020
paga e kenaqshme

PUNETOR MAGAZINE MAGAZINE ME LENDE TE PARE MOBILERIE Kërkon të punësojë

Paga: paga e kenaqshme |

Vaqarr, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne nmrin e telefonit, Adresa: Vaqarr, Tiranë

Botuar më 14/08/2020
paga e kenaqshme

PASTRUESE PESHKU Peshk Zylyftari Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+sigurime |

Puna 12.00-20.00., Adresa: Rr. "Perlat Rexhepi", Tirane e Re, prane sheshit Willson

Botuar më 13/08/2020
e kenaqshme+sigurime

BOJAXHI Mobileri Alvi

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Per Mobileri, te kete eksperience pune, kushte te mira pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Adresa: Misto Mame

Botuar më 13/08/2020
e kenaqshme dhe siguracione

PUNETORE KERKOJME

Paga: e kenaqshme |

NE LAVANTERI , Femer\Mashkull, puna me makineri ,te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar , orari i telefonatave nga ora 8:00 deri 17:00, Tiranë

Botuar më 10/08/2020
e kenaqshme

MOBILIER MOBILERI "PLLOÇI" Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

KERKOHET MOBILIER (Per kuzhina, dhoma gjumi, minibare), me eksperience pune, Adresa: Rruga nacionale Tirane-Fushe Kruje, 2 km nga Kamza

Botuar më 10/08/2020
E kenaqshme

PUNETOR MOBILERIE Mobileri Kërkon të punësojë

Paga: PAGA E KENAQSHME |

ME EKSPERIENCE PUNE, kushte te mira pune

Botuar më 10/08/2020
PAGA E KENAQSHME
)