Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

MONTUES MOBILJESH Shtepia e ofertave 2 Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme +bonus |

Mobiljesh. Te dije te bej riparime, te jete i komunikueshem dhe bashkepunues, me eksp...

Botuar më 21/10/2021
e kenaqshme +bonus

MOBILIER Njoftime pune -MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

PER MONTIME DHE PERPUNIM DRURI, preferohet me eksperience pune te meparshme, deri ne 45 vjec, ofrohen kushte te mira pune,, Adresa: Rr. Sabaudin Gabrani, Tiranë, Ish Misto mame

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

NDIHMES MOBILIER Njoftime pune -MOBILERI Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me ose pa eksperience pune, mosha deri ne 40 vjec, Adresa: Rr. Sabaudin Gabrani, Tiranë, Ish Misto mame

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

SHITES/E OFERTE PUNE NGA KOMPANIA EHW Kompania EHW kërkon kandidatë për pozicionin Shitës për dyqanet e kompanisë.

Paga: e kenaqshme |

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kërkesa:- Meshkuj / Femra , jo me shume se 35 vjec.- Arsim i mesëm si kusht minimal (preferohet arsim i mesëm i përgjithshëm)., të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresën e mailit/re dorezojne ne adrese dokumentat e mëposhtëm:-cv me foto-fotokopje të diplomës së shkollës së mesme, Adresa: Dyqani i EHW, Rr."Myslym Shyri, Tiranë

Botuar më 27/10/2021
e kenaqshme

SPECIALISTE Njoftime pune -SHAGA SHPK

Paga: e kenaqshme |

Specialiste Blerjesh me eksperience pune. Kërkon për oferta të ndryshme (në rrugë elktronike ose direkte) në bazë të detyrave të dhëna nga Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve;Ndjek procesin e blerjes, për kategorinë që i është caktuar deri në perfundim/magazinim në perputhje me Procedurën e Blerjeve;Bashkepunon ngushte me Departamentin e Shitjeve ne lidhje me kerkesat e klienteve dhe prezantimin tek ta te zgjidhjeve dhe alternativave me te pershtatshmeMirëpret nga furnitorët ofertat përkatese dhe ushtron llogjiken krahasuese oferte/cilesi/sherbim;Ndjek rotacionin e stokut dhe propozon rishikim cmimi ne rast nevoje, duke paraqitur argumentat perkatese tek derjtuesi i departamentit per aprovim;;Kontrollon dhe raporton tek Drejtuesi i Departamentit të Blerjeve në mënyrë të vazhdueshme për cmimet dhe problematika te ndryshme me furnitoret;Ekzekuton blerjet dhe porositë në kohën e duhur;Kryen detyra te tjera qe i cakton drejtuesi kryesor;, Adresa: Ish Parku Industrise, Rruga Hamdi Pepa, Tiranë

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme

ARKITEKT/E Njoftime pune -SHAGA SHPK

Paga: e kenaqshme |

Arkitekt/e Junior me eksperience pune.Të ketë përfunduar arsimin e lartë për Arkitekturë.Kusht per tu kualifikuar perbene pervoja mbi 3 vite eksperienceTë ketë njohuri të mira dhe të zotërojë programet Grafike In Design, AutoCAD 2D, 3D, 3D-MAX, SKETCHUPI aftë për të krijuar raport profesional me klientët dhe konsulentët.Të ketë aftësi shumë të mira projektuese, analitike, komunikuese verbaleTe kete njohuri te mira te gjuhes angleze dhe italiane., Adresa: Ish Parku Industrise, Rruga Hamdi Pepa, Tiranë

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme

EKONOMISTE Njoftime pune -SHAGA SHPK

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Ish Parku Industrise, Rruga Hamdi Pepa, Tiranë

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme

BANAKIER/E Oferte pune LOI LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: 40.000 leke dhe kushte pune te kenaqshme, |

Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 26/10/2021
40.000 leke dhe kushte pune te kenaqshme,

KAMARIER/E Oferte pune LOI LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: 26.000 leke dhe kushte pune te kenaqshme, |

Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 26/10/2021
26.000 leke dhe kushte pune te kenaqshme,

NDIHMES KUZHINIER Njoftime pune RESTORANT ROZAFA Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Luigj Gurakuqi”, tek 9 kateshet

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme

SANITARE Oferte pune LOI LOUNGE Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme dhe kushte pune shume te mira |

Adresa: Liqeni Thate

Botuar më 26/10/2021
e kenaqshme dhe kushte pune shume te mira
)