Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ARKITEKTE

Ballo shpk

Kërkon të punësojë

Kriteret

Puna me kohe te pjesshme ose te plote

Detyrat dhe Pagesa

Ofrohet pagese e kenaqshme

Kontakte

Rr. “Kavajes”, rrugica Hajdar Hidri

Botuar më 14/02/2020

)