Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

MOBILERI SPACE!! Kërkon të punësojë Ndihmes marangoz

Per montim dhe zmerilim. Lutemi te telefonojne vetem personat qe kane eksperience, Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek blloku magazinave, Tirane Facebook: Seldi Shehu , Arkitekt.

Botuar me 17/10/2018

Mobileri Kërkon të punësojë Bojaxhi mobilerie

Per astar/ boje, paga e kenaqshme, kushte shume te mira pune, te kete patente. Pune e garantuar gjate gjithe vitit. ( Mundesi per trajnime/ kurse per marangoz ), Adresa: Kombinat ish fabrika e qelqit

Botuar me 16/10/2018

Mobileri Drini Kërkon të punësojë Mobilier

(Marangoz). Te kete pervoje pune ne prodhim dhe montim (mobilje ne Dru dhe MDF)

Botuar me 16/10/2018

Mobileri Balla Kërkon të punësojë Mobilier

Profesionist te mirefillt per prodhimin e kuzhinave dhe dhomave te gjumit. Pagesa sipas aftesise profesionale, Tiranë, Adresa: Prane Casa Italias

Botuar me 15/10/2018

Lavanderi EDI-EXTRA Kërkon të punësojë Punetor

Paga: e kenaqshme plus siguracione |

Adresa: Sauk

Botuar me 15/10/2018
e kenaqshme plus siguracione

KERKOHET Rrobaqepese

Mosha 35-40, Tiranë, Adresa: Unaza e re

Botuar me 15/10/2018

MOBILERI PELLUMBI Kërkon të punësojë Usta

/ Ndihmes per marangoz ose/ dhe alumin, Tiranë, Adresa: Perballe News 24, stacioni I fundit I uzines Traktorit

Botuar me 13/10/2018

Mobileri "Redi" Kërkon të punësojë 3 punetor

Dhe montues , te kene eksperience pune. Paga e kenaqeshme, Tiranë, Adresa: Rruga Tre Deshmoret, mbrapa Spitalit Amerikan 3

Botuar me 12/10/2018

Mobileri Kërkon të punësojë Usta

Usta mobilerie, per te gjitha llojet e punimeve.Te jete me eksperience pune, Tiranë

Botuar me 12/10/2018