Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ISH FARMACI "MARSELI"I

Rr.Bashkimi Durres,ndermjet drejtorise se policise dhe stadiumit,nga ana e qendres se qytetit. | 45 M2 | 15.000 Leke
Karakteristika

Prona te patundshme, Qeradhenie, Ambjente
ISH FARMACI "MARSELI"i, Rr.Bashkimi Durres,ndermjet drejtorise se policise dhe stadiumit,nga ana e qendres se qytetit., 45 M2, 15.000 leke
Përshkrim

Jepet me qera ambjent, 45 M2, ambjenti i pershtatshem per aktivitete tregetare,zyra,kurse etj..shitet per arsye emigrimi Adresa: Rruga "Bashkimi"

15.000 leke

Botuar më 13/08/2019

Telefon