Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

RRUGA BARDHYL

mbrapa karburant Kastratit brenda Unazes | 90 M2 | 25.000 Leke
Përshkrim

Jepet me qera 2+1, 90 M2, kati 3, e rikonstruktuar dhe e mobiluar me te gjitha pajisjet elektroshtepiake, paradhenie 2 muaj

Karakteristika
Prona te patundshme, Qeradhenie, 2+1
Rruga Bardhyl, mbrapa karburant Kastratit brenda Unazes, 90 M2, 25.000 leke
25.000 leke

Botuar më 10/06/2018

Telefon