Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFERTE DERI NE FUND TE MUAJIT!!! SHITEN AP. ME HIPOTEKE, 1+1, 2+1 DHE 3+1,

sip. 60 – | 120 M2 | 57600 Euro
Përshkrim

120 M2, Tek kafja e Rremes, rruga kur shkon per ne Tufine. Çmimi 530 E/m² -

Karakteristika
Prona te patundshme, Ne shitje, 2+1
OFERTE DERI NE FUND TE MUAJIT!!! Shiten ap. me hipoteke, 1+1, 2+1 dhe 3+1,, sip. 60 –, 120 M2, 57.600 euro
480,00 euro/m2

Botuar më 10/08/2018

Telefon