Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

OFERT E LIMITUAR!! SHITEN AP. E FUNDIT!!! NE QENDER TE TIRANES, BLV. "ZOG I",

mbrapa Fakultetit te Shkencave, ne pallat te sapo mbaruar | 92 M2 | 128800 Euro
Karakteristika

Prona te patundshme, Ne shitje, 2+1
Ofert e limituar!! Shiten ap. e fundit!!! Ne qender te Tiranes, blv. "Zog I",, mbrapa Fakultetit te Shkencave, ne pallat te sapo mbaruar, 92 M2, 128.800 euro
Përshkrim

Shiten: - 2 hyrje 1+1; 2 hyrje 2+1; 1 hyrje 3+1; sip. 70, 80, 92, 150m² si dhe 1 dyqan 40m², 92 M2, Ndertim me punime teper cilesore, termik. Hipoteka ne proçes. Nuk bashkepunojme me agjensi. Çmimet variojne nga 1.300 –

1.400,00 euro/m²

Botuar më 12/08/2019

Telefon