Njoftime Premium

OFROJ

Kurs kompjuteri per te shkruajtur me 10 gishta, dhe njohuri nga MS Word. Oferta nuk vazhdon shume. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tirane

Botuar më 21/10/2017

JAM PROFESOR PËR ANGLISHT, GJEMANISHT, FRENGJISHT, SPANJISHT DHE ITALISHT, PËR NJË KOHË TË SHKURTËR MUND T'JU MËSOJ TE SHKRUANI DHE TË FLISNI

Anglisht, Gjermanisht, Italisht dhe Frengjisht. Kam eksperiencë 30 vjeçare. Punoj me metoda efikase, moderne të huaja. Krijoj mundesi per te punuar dhe ne shtepine tuaj

Botuar më 21/10/2017

JAM NJE MESUESE

Ne pension, ofroj mesim dhe kurse per te gjitha lendet nga klasa e l ne klasen e lX., -Ish Parku i Autobusave

Botuar më 20/10/2017

JAM MESUESE PER CIKLIN E ULET

Nga klasa e I deri te V, me pervoje pune, ne shtepine e nxenesit ose ne shtepine time, Prane Stacionit te trenit

Botuar më 20/10/2017

QENDRA E FORMIMIT PROFESIOAL "GLORI", TIRANE PERGATIT TEKNIK ELEKTRONIK PER AUTOMJETE, ME KURRIKULA MESIMORE ME TE AVANCUARA

Ne vend dhe ne rajon ne sistemet: -Sistemet elektrike, elektronik, motorrat me injeksion elektronik benzine dhe nafte(komorente), kambio automatike, kondicionimin e ajrit,ABS, ESP, Informacioni bazohet ne literaturen e vendeve te BE-se dhe SHBA. Vazhdojne regjistrimet!

Botuar më 13/10/2017

KERKOHET MESUESE PER GJUHEN ANGLEZE DHE FRANCEZE

Per te mesuar 3 femije ne shtepine e tyre, Adresa: Prane qendres Tregetare Teg, tek blloku i vilave. Per me teper lutemi kontaktoni ne:

Botuar më 05/10/2017
SHERBIME TE NDRYSHME