Njoftime Premium

OFROJ

Kurs kompjuteri per te shkruajtur me 10 gishta, dhe njohuri nga MS Word. Oferta nuk vazhdon shume. Te interesuarit te kontaktojne ne numrin e telefonit, Tirane

Botuar më 21/10/2017

JAM PROFESOR PËR ANGLISHT, GJEMANISHT, FRENGJISHT, SPANJISHT DHE ITALISHT, PËR NJË KOHË TË SHKURTËR MUND T'JU MËSOJ TE SHKRUANI DHE TË FLISNI

Anglisht, Gjermanisht, Italisht dhe Frengjisht. Kam eksperiencë 30 vjeçare. Punoj me metoda efikase, moderne të huaja. Krijoj mundesi per te punuar dhe ne shtepine tuaj

Botuar më 21/10/2017

KERKOJE

Te punesoj babysitter, per nje femije 2 vjec, Zvicer

Botuar më 20/10/2017

JAM NJE MESUESE

Ne pension, ofroj mesim dhe kurse per te gjitha lendet nga klasa e l ne klasen e lX., -Ish Parku i Autobusave

Botuar më 20/10/2017

KERKOJ TE MBAJ

Nje femije te moshes 1-12 vjeç ne shtepine time, ne kushte shume te mira, mund ti mbaj dhe ti ndihmoj ne pergatitjen e mesimeve, mbaj edhe femije shurdh-memece, prane shkolles “Mihal Grameno”

Botuar më 20/10/2017

KERKOJ TE PUNESOHEM

Ne fusha te ndryshme si roje, punetor dhe cdo lloj pune tjeter. Kam mbaruar shkollen e mesme. Mosha 45 vjec. Kam punuar ne ndertim, Tirane

Botuar më 20/10/2017

JAM MESUESE PER CIKLIN E ULET

Nga klasa e I deri te V, me pervoje pune, ne shtepine e nxenesit ose ne shtepine time, Prane Stacionit te trenit

Botuar më 20/10/2017

KERKOJ TE KUJDESEM

Per nje femije ne shtepine time. Jam edukatore. Mosha 44-vjec, Unaza e Re, mbrapa Alpha Bank

Botuar më 20/10/2017

KERKOJ TE PUNESOJ

Nje kujdestare per te moshuar Mashkull, puna 24 ore, Rr."Dora D'Istria", Prane Shkolles Petro Nini

Botuar më 20/10/2017

JAM BABY SITTER

Rreth 50 vjec, me eksperience pune, Lapraka

Botuar më 19/10/2017
SHERBIME TE NDRYSHME