Njoftime Premium

Njoftime Top

HOTEL DERVI Kërkon të punësojë Recepsioniste

Paga 25.000 leke, Adresa: Lagjia Ali Demi, prane Poligrafikut

Botuar më 17/10/2017

HOTEL DERVI Kërkon të punësojë Banakiere

Paga 25.000 leke, Adresa: Lagjia Ali Demi, prane Poligrafikut

Botuar më 17/10/2017

NIGHT CLUB & MUZIKE LIVE SARANDE Kërkon të punësojë Bodyguard

KANDIDATET DUHET TE PERMBUSHIN KETO KRITERE:TE KENE EKSPERIENCA TE MEPARSHEMETE...

Botuar më 17/10/2017

LOUNGE BAR Kërkon të punësojë Menaxhere lokali

(Femer/Mashkull), Me eksperience pune. Ofrohet pagese te kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Tek Astiri. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 22/10/2017

LOUNGE BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Ofrohet pagese te kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Tek Astiri. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 22/10/2017

LOUNGE BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience puneOfrohet pagese te kenaqshme dhe kushte te mira pune, Adresa: Adresa: Tek Astiri. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 22/10/2017

Tirana International Hotel & Conference Center Njoftim per vende pune Kamarier/e

Bari dhe Restoranti. Te kene te pakten 3 vjet eksperience ne bar-restorante prestigjoze. Te njohin shume mire gjuhen angleze dhe italiane. Aftesi shume te mira komunikuese, te kene prezence te mire, mosha deri 40 vjec. Per aplikime dorezoni CV tek recepsioni ose me email, Adresa: Hotel Tirana International, sheshi Skenderbej 8

Botuar më 21/10/2017

Tirana International Hotel Njoftim per vende pune Pastiçiere

Te kene te pakten vjet eksperience ne Restorante/Pasticeri prestigjoze. te kene aftesi shume te mira komunikuese. Mosha deri vjec. Te gjitha kriteret e mesiperme duhet te jene te shoqeruara me referencat perkatese me numra kontakti. Per aplikime kontaktoni:, Adresa: Tirana International Hotel, sheshi Skenderbej 8

Botuar më 21/10/2017

Kerkohen Shofer

Urbani. Te kene patente te klasit D, Adresa: TIRANE. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 21/10/2017

Kerkohen Fatorino

Adresa: Tirane. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 21/10/2017

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Kasiere

Dhe punonjese çmimesh, (nje person qe ti beje te dyja punet)., Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit Turk

Botuar më 21/10/2017

MARKET JOENA Kërkon të punësojë Punetore marketi

Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit TurkPer me teper kontaktoni ne:

Botuar më 21/10/2017

MARKET JOENA Punonjese

Bulmeti., Adresa: Rr. “Frederik Shiroka”, prane kolegjit TurkPer me teper kontaktoni ne:

Botuar më 21/10/2017
OFERTA PUNE