Kërkimi
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1
 
Foni 2 Bokse Amplifikator Amplifikator Crown XLS602. MixerBehringer me efekte digitale. Bokset jane 15" 500 Watt secili. Ampli...

500 Euro | 18/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
4 bokse, me amplifig ne trup, 2 cope marka db technologji dhe 2 te markes Amerikan Audio, 450 wat secili, 11...

1.100 Euro | 18/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
SHITEN PAISJE DJ DHE MUZIKE LIVE, pult Yamaha, 1000 vat, 12 kanale, 6 bokse, 4x500 vat dhe 2x400 vat. Shiten per arsye mosperdorimi. 3...

  17/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Shitet set per dj, 2 bokse+stativa, mikser, laptop I kompletuar, me kenge te ndryshme, ne gjendje shume te mire. 2000 E...

  16/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
15 BOKSE TAVANOR me dy rruge fuqie, 80 wat. Te bardha. Blere 12.500 Lek dhe shiten 6000 Lek copa. Shiten bashke me am...

  15/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
FONI PER LOKAL, mbulon deri ne 170m² ambjent, 4 boxe, 4 vufer, 3 amplifikator, 1 procesor, 2 CD player pioner, mixer...

3.500 Euro | 15/04/14

Shtohe tek të preferuarit
 
MIKSER MONTAZHI PROFESIONAL i markes "PANASONIC" digital model wj mx50,me hyrje dhe dalje CANON dhe analog ne gjendj...

250.000 Lekë | 14/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
VIDIO PROJECTOR, marka Accer, pak i perdorur, 30000 Lek

30.000 Lek | 11/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Sistem audio 800wat, mikser peavy, 12 kanal, ampilifikator fuqie, + 2 boxe , x400 wat, peavy, 90.000.

  11/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
Paisje e nje studio regjistrimi, preamp, avalon, 737, 2200 dollare, mikrofon, meumann, u87 ai, 1700 dollare, 3 mikser an...

  11/04/14

Shtohe tek të preferuarit
   
11 CD me muzike simfonike dhe romantike, klasike dhe te re, te njohura, origjinale, te paperdorura. 8000 l...

50 Lek | 10/04/14

Shtohe tek të preferuarit
 
Të pranishëm 11 Njoftime Faqja 1 e 1